Irrealis-Übung Norwegisch

Hva ville du gjøre hvis du vant en million?

Hvis jeg vant en million, ville jeg først reise mye, for eksempel til Japan og Sør-Amerika. Jeg har lest om det stort tempelet i Kyoto og det var fint hvis jeg kunne se det personlig. Også ville jeg gjerne se steppen i Argentina og besøke venninnen min der. Vi ville snakke spansk og tysk meg hverandre, spise god argentinisk mat og førsoke å svimme i havet.

Etterpå ville jeg pusse opp huset mitt. Det var så kult hvis vi kunne ha råd til å installere en ny trapp! Jeg ville også kjøpe meg et nytt kjøkken, sånn at jeg kunne lage mat i rullestolen også. Men for å fortelle sannheten: jeg har ingen store ønsker. Det jeg ønsker meg mest, ikke kan bli kjøpt med penger.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.