En ukesdagbok #5

Jeg har oppdaget at jan kan forstå katalansk da jeg snakket med en spansk venn og derfor har jeg lært litt katalansk i dag 🙂 Det er veldig interessant og gøy også. Ektemannen laget te til oss og jeg så på en engelsk serie under ettermiddagen. I kveld spiste vi hamburger med pommes frites og en smakelig salat jeg hadde laget.

I kveld hadde jeg en time med en annen spansk venn, men han kunne ikke komme, så lekte jeg litt med mannen min. Vi hadde også tid for å se to episoder av Miami Vice igjen. I morgen måtte en av våre katter til dyrlegen og i kvel måtte vi gi den sin medisin. Jeg tror katten føler seg allerede bedre, men hun hater oss nå litt 🙂

Nå skal jeg lære litt norsk og jeg vil også se noen videoer på YouTube.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.